Zrušenie služieb Božích počas lockdownu

Predsedníctvo Evanjelického a.v. cirkevného zboru Pezinok, po telefonickom rokovaní s presbyterstvom Evanjelického a.v. cirkevného zboru Pezinok, vzhľadom na mimoriadne nepriaznivý vývoj pandémie Covid 19, po zvážení odporúčaní Zboru biskupov Evanjelickej cirkvi a odporúčaní odborníkov v oblasti boja s pandémiou Covid 19, prijalo nasledovné rozhodnutie:

Konanie verejných služieb Božích v období lockdownu by bolo celkom proti zmyslu opatrení, týkajúcich sa lockdownu a predstavuje riziko. V záujme zachovania zdravia nielen svojich veriacich, počnúc od 19.12. 2020 až do odvolania, nebudeme vykonávať verejné služby Božie, t.z. vstupujeme do dobrovoľného lockdownu. Toto opatrenie sa týka evanjelického kostola na Potočnej ulici v Pezinku a evanjelickej modlitebne vo Viničnom. V Pezinku dňa 18.12.2020.

Mgr. Vladimír Kmošena, zborový farár, Ing. Ivan Dubek, zborový dozorca.

Komentáre

  • d-change.net

    Hi there, I wish for to subscribe for this webpage to take latest updates, so where can i do it please assist.
  • d-change.net

    Hello! I just want to offer you a big thumbs up for the excellent info you have got right here on this post. I am returning to your web site for more soon.
  • D change

    Hello, I check your blogs regularly. Your writing style is witty, keep it up!
  • https://D-change.net

    Its like you learn my mind! You appear to understand so much about this, like you wrote the guide in it or something. I feel that you just can do with a few percent to drive the message home a bit, however other than that, this is excellent blog. An excellent read. I'll definitely be back.

Pridať komentár

Meno:
Text: